top of page

Psykologstudent Sverige är kända för sin årliga PS-kongress. Mer om det kan du läsa här! Men självklart gör vi också mycket annat! Nedan kan du se vad som är aktuellt just nu!

PS-föreningen har också ett evenemangsbidrag som du eller din studentförening kan söka. Vill ni anordna något för Sveriges psykologstudenter? Kör hårt! 

Har du frågor? Hör av dig!

Evenemang

AKTUELLT

Evenemangsbidrag

Har du en projekt- eller evenemangsidé för psykologstudenter? PS delar varje år ut 30.000 kronor till evenemang som sammanför psykologstudenter och PTP från olika lärosäten. Föreläsningar, studiecirklar, banketter - ingen idé är för liten eller stor.

PS ledord är Möten, Kunskap och Inspiration. Det är viktigt att din projektidé på ett eller annat sätt bidrar till att psykologstudenter (inklusive PTP) möts, delar eller ökar sin psykologiska kunskap och/eller inspireras. 

Ansökan

I ansökan ska kontaktperson för evenemanget, budget och syfte finnas med. Dessutom ska det finnas en beskrivning av hur PS kommer synas genom evenemanget. Om bidrag sökes från andra aktörer ska det framgå i ansökan (namn och sökt summa). Ansökan skickas i pdf-format till ordförande. Beslut om bidragsansökningar sker två gånger/termin. Styrelsens beslut går inte att överklaga.

Kriterier

  1. Evenemanget måste vara öppet för alla PS medlemmar.

  2. En majoritet av evenemangets besökare ska vara psykologstudenter (inklusive PTP).

  3. Evenemanget ska falla inom ramen för PS stadgar och syfte.

  4. Evenemangets utgifter måste redovisas för PS. 

  5. Eventuellt överskott av bidragspengar går tillbaka till PS.

  6. Pengar betalas i första hand ut till föreningar, i andra hand till privatpersoner.

  7. PS ska framgå som sponsor, samarbetspartner eller dylikt. 

bottom of page