Årets finalister!

Vi gratulerar Hanniel Larsson, Mikael Högman och Simon Hellström som utsetts till finalister i årets tävling. Priset för årets bästa inlägg på TänkTanken instiftades 2018 för att uppmärksamma och uppmuntra psykologstudenter som gör sin röst hörd i aktuella frågor eller delar med sig av viktiga lärdomar från sin utbildning. Inläggen bedöms utifrån bland annat språk, originalitet och allmännytta.

Det vinnande bidraget belönas med 5000:- som i vanliga fall delas ut under den årliga PS-kongressen. I år tillkännages vinnaren i samband med iPS20 lördagen 18 april.

Hanniel Larsson, Linnéuniversitet ”Bekvämlighetsreligionen”

Med väl valda ord kombinerar Hanniels bidrag lärdomar från både psykologprogrammet, filosofin och skönlitteraturen. Resultatet är en ögonöppnande text som med skärpa och övertygelse inspirerar både kliniker och lekmän att möta det obekväma.

Mikael Högman, Karlstad Universitet ”Upp till kamp mot pseudovetenskapen - eller...?”

Med utomordentlig känsla för språk och rytm ger Mikaels bidrag ett nytt perspektiv på ett av de senaste årens allra hetaste diskussionsämnen. Livfulla metaforer och träffsäkra frågeställningar lockar till både skratt, eftertanke och ödmjukhet.

Simon Hellström, Linköpings Universitet ”Jag har en tanke om att en tanke bara är en tanke”

Aktuell forskning varvas med medryckande anekdoter och spännande reflektioner för en lättsam och pedagogisk inblick i en av de största strömningarna inom modern psykologisk behandling. Bidraget ger både handfasta tips till allmänheten och frågor att fundera på för oss kliniker.

På TänkTanken delar Sveriges psykologstudenter med sig av vetenskap och lärdomar från sina studier. Alla psykologstudenter är välkomna att skicka in sina bidrag. PS styrelse avgör vilka bidrag som publiceras. PS står däremot inte för åsikterna som uttrycks i inläggen.

Nå ut - vinn pengar

Samtliga inlägg marknadsförs av PS för att nå så många som möjligt. De bästa inläggen tävlar om 5000:- som delas ut i samband med den årliga PS-kongressen. 

Populära inlägg
Sök efter taggar