Det är med sorg i hjärtat som Psykologstudent Sverige tillsammans med PS20 meddelar att årets kongress är inställd. På grund av restriktioner till följd av covid-19 var det inte möjligt för Projektgruppen som har gjort ett fantastiskt arbete och kämpat in i det sista. Information av återbetalning av kongressbiljetter hittar du i brevet från PS20. 

Mer information angående Psykologstudents Sveriges medlemsavgift och framtiden för PS21 finns här nedan. Vid övriga frågor kontakta oss gärna på sociala medier eller mejl.

 

Varför får jag inte tillbaka medlemsavgiften?

PS-kongresserna är en utav de uppdrag som Psykologstudent Sverige (PS) har i uppgift att genomföra varje år. Föreningen jobbar för att föra psykologstudenter, PTP-psykologer och leg. psykologer närmre varandra, där just PS-kongresserna är ett sätt att göra det på. Projektansvariga för PS-kongresserna sitter alltid med i föreningens styrelse. Det är alltså föreningen Psykologstudent Sverige som håller och ansvarar för att PS-kongresserna blir av. Den projektgrupp som är ansvarig för årets PS-kongress får ett startskott från Psykologstudent Sverige. Detta startskott utgörs till viss del av medlemsavgifter men också överskott från föregående kongress. 

 

I och med att PS20 inte kunde genomföras i år, så har projektgruppen inte möjlighet att göra någon vinst och därför finns inget överskott till PS21. Det gör att PS21 startskott till stor del kommer att utgöras av medlemsavgifter. Eftersom föreningen inte bara sysslar med PS-kongresser utan också har andra uppgifter så kan det ekonomiska läget komma att bli knivigt i vår. 

 

Vi har alltså valt att behålla medlemsavgiften eftersom Psykologstudent Sverige inte bara vill ge alla psykologstudenter möjlighet att gå på PS21 utan vi hoppas också kunna erbjuda andra trevliga aktiviteter under det kommande året.

 

Vad händer med PS21?

PS21 planeras för fullt. Framöver kommer mer information om den kommande kongressens placering och tidpunkt. Projektgruppen för PS21 bejakar även innovativa lösningar ifall de rådande restriktionerna fortfarande gäller under nästkommande år.

Kontakt

Föreningsinformation

Föreningsinformation
Org.nr. 802441-7688
PlusGiro 48 26 08-7
BankGiro 325-2418

©2019 Psykologstudent Sverige. Skapad med Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Möten • Kunskap • Inspiration