2 månader till årsmötet för Psykologstudent Sverige!

Hallå där, Sveriges psykologstudenter! Söndagen den 6:e maj kl. 11.00 är det äntligen dags för PS årsmöte! Detta sker i samklang med Ps18 -kongressen som är helgen den 4-6e maj i Göteborg. Kom och engagera er, eller tyck till! (p.s. det kommer att finnas gratis frukost för samtliga deltagande 😉)

Efter en fullspäckad kongresshelg fylld med spännande föreläsningar och en fet bankett samlas PS styrelse för att redovisa sina aktiviteter för det gångna året och planera nytt inför nästa. Denna gång har styrelsen även en het potatis i debatten – huruvida PS och Psykologförbundets Studeranderåd ska integreras. Vad tycker DU gagnar psykologstudenterna bäst? Alla åsikter behövs! Har ni några frågor eller synpunkter inför årsmötet kan ni dra iväg ett mejl till ordforande@psykologstudentsverige.org ♥ Motioner och andra förslag skall vara inkomna senast två veckor före mötet (söndagen den 22:a april 2018).

Är du intresserad av att engagera dig i den nationella föreningen av och för psykologstudenter, Psykologstudent Sverige? Skicka iväg ett mejl till valberedning@psykologstudentsverige.org om du vill veta mer! 🎉

Årsmötet kallas av PS-styrelse som består utav:
Ana Gabriella Latorre, ordförande
Gustaf Wennlund, kommunikatör
Patrik Karlsson, internationell koordinator
Fredrik Lindström, kassör
Hanna Locking, PS18-utskottsrepresentant